top of page

Soba 1

Soba s pogledom na morje ima dve enojni postelji in zakonsko posteljo, primerna je za 4 osebe. Soba je klimatizirana in ima svojo kopalnico in balkon. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika skupna terasa.

Soba 3 s kuhinjo

Soba s pogledom na morje ima zakonsko posteljo, klimo in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico ter zasebno kuhinjo na balkonu. Na voljo je tudi velika skupna terasa.

Soba 5

Soba s pogledom na vrt ima zakonsko posteljo in je primerna za 2 osebi. Soba ima klimo in svojo kopalnico, ki se nahaja zunaj sobe (ena vrata naprej od sobe). Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika skupna terasa.

Soba 2

Soba s pogledom na morje ima zakonsko posteljo in je primerna za 2 osebi. Soba je klimatizirana in ima svojo kopalnico. Balkon si deli s sosednjo sobo. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika skupna terasa.

Soba 4

Soba s pogledom na vrt ima zakonsko posteljo, klimo in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika skupna terasa.

Soba 6

Soba s pogledom na vrt ima dve enojni postelji, klimo in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico, ki se nahaja zunaj sobe. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika skupna terasa.

bottom of page