top of page

SOBA 2

Soba ima zakonsko posteljo in je primerna za 2 osebi. Soba je klimatizirana in ima svojo kopalnico. Balkon si deli s sosednjo sobo. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika terasa.

SOBA 4

Soba ima zakonsko posteljo, klimo in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika terasa.

SOBA 6


Soba ima dve enojni postelji, klimo in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico, ki se nahaja zunaj sobe. Na voljo je tudi skupna kuhinja
(s svojim hladilnikom) in velika terasa.

SOBA 1

Soba ima dve enojni postelji in zakonsko posteljo, primerna je za 4 osebe. Soba je klimatizirana in ima svojo kopalnico in balkon. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom)
in velika terasa.

SOBA 3 s kuhinjo

Soba ima zakonsko posteljo, klimo in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico ter zasebno kuhinjo na balkonu. Na voljo je tudi velika terasa.

SOBA 5

Soba ima zakonsko posteljo in je primerna za 2 osebi. Soba ima klimo in svojo kopalnico, ki se nahaja zunaj sobe (ena vrata naprej od sobe). Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika terasa.

ZA REZERVACIJE NAS KONTAKTIRAJTE 

Truške 1b, 6273 Marezige, Slovenija

Rezervacije (8:00 - 16:00): +386 51 624 444 

Nastanitev & Check - in : +386 51 303 008

bottom of page