SOBA 2

Soba ima zakonsko posteljo in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico. Balkon si deli s sosednjo sobo. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika terasa.

SOBA 4

Soba ima zakonsko posteljo in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika terasa.

Soba ima dve enojni postelji in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico, ki se nahaja zunaj sobe. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika terasa.

SOBA 6

SOBA 1

Soba ima dve enojni postelji in zakonsko posteljo, primerna je za 4 osebe. Soba ima svojo kopalnico in balkon. Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika terasa.

SOBA 3 s kuhinjo

Soba ima zakonsko posteljo in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico. ter zasebno kuhinjo na balkonu. Na voljo je tudi velika terasa.

SOBA 5

Soba ima zakonsko posteljo in je primerna za 2 osebi. Soba ima svojo kopalnico, ki se nahaja zunaj sobe (ena vrata naprej od sobe). Na voljo je tudi skupna kuhinja (s svojim hladilnikom) in velika terasa.

  • Black Icon Instagram
  • img_466118
  • Black Facebook Icon
  • Black TripAdvisor Icon